Billig tandblekning hemma

Billig tandblekning

Det har tidigare varit väldigt dyrt att bleka sina tänder. Det har endast varit något som man har kunnat genomföra genom att gå till en tandläkare och där bleka sina tänder. Att bleka sina tänder hos en tandläkare brukar kosta någonstans mellan 2000 – 5000 kr.

Billigare blekning hemma

Men idag kan du komma mycket billigare undan. Att hitta en billig tandblekning är inte alls svårt och behöver inte kosta mer än några hundralappar.

Tack vare att tandblekning har blivit så billig så är det något du kan göra utan att behöva planera in ett tandläkarbesök och eventuellt behöva ta ledig från ditt jobb. Du beställer snabbt och lätt hem ett tandblekningskit, följer anvisningarna och bleker dina tänder snabbt, billigt och enkelt när du har tid för det.

När vi skriver billig tandblekning så menar vi priser någonstans runt 300 – 400 kr. Detta till skillnad mot 2000 – 5000 kr som du betalar hos en tandläkare är, som du själv förstår, en oerhörd prisreducering.

Jämför tandblekning hemma

Det finns en rad olika tandblekningar på marknaden och det kan vara svårt att veta vilken man ska välja och vilken som är bäst.

Tack vare våran pris- samt rankning/jämförelse kan du vara säker på att du får en bra tandblekning som andra användare använt sig av och sedan lämnat ett betyg eller en kommentar om. På så sätt vet du vad du köper för tandblekning och att den fungerar tillfredsställande.

Här på bastatandblekningen.se hjälper vi dig att hitta en billig tandblekning som du lätt kan beställa via några knapptryckningar och några dagar senare få hemskickad till din brevlåda. Är det något du undrar är du mer än välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig så gott vi kan.

Tandblekning hemma

Tidigare så har det bara varit möjligt att bleka sina tänder hos en tandläkare och då för dyra pengar. Dessa dagar är förbi, som tur är. Att göra en tandblekning hemma är både lätt, billigt och går fort.

  • Faktum är att det nästan inte skiljer sig något alls på det produkter som idag finns på marknaden mot de som en legitimerad tandläkare använder sig av.
  • Anledning att det kostar betydligt mer att gå till tandläkaren och göra en tandblekning är på grund av att tandläkaren specialgjuter en tandskena för dig som sedan används under behandlingen.
  • Gör du en tandblekning hemma så gjuter du den medföljande tandskenan själv genom att koka den och sedan fixera den i antingen under eller överkäken.
  • Själva medlet som används är det ingen skillnad på jämfört mot det som tandläkaren använder sig av under en tandblekning.

Beställ ett tandblekningskit

Du kan enkelt beställa hem ett tandblekningsset via en av våra partners. Inom några dagar får du sedan hem paketet i brevlådan och kan direkt påbörja din behandling.

Är det farligt att bleka tänderna hemma?

Många tror att det är farligt att själv bleka sina tänder hemma. Detta är felaktigt. Det viktigaste är att följa anvisningarna som följer med tandblekningskit och att inte laborera utanför anvisningarna.

Det är även felaktigt att det sliter oerhört på tändernas emalj att göra en tandblekning. Det finns vetenskapliga undersökningar som bevisar att det kan jämställas med samma slitage som en Coca-Cola ger att dricka för tänderna. Hitta en tandblekning som passar dig och din plånbok här!

Lämna ett svar