Blek tänderna billigt med White Strips

Vad är White strips?

White strips är en produkt som du använder i hemmets lugna vrå och alltså kan använda den tid på dygnet som du tycker passar bäst. White strips gör också att du har råd att bleka tänder utan att betala dyra pengar hos tandläkaren, då det är en stor prismässig skillnad på tillvägagångssätten. Jämför tandblekning hemma.

Billigaste tandblekningen

White Strips hör till dem tandblekningsmetoder som är billigast, ger bra resultat och är enkla att använda.

För att få dina tänder vitare med White strips så fäster du produkten på tänderna som du vill få blekta och därefter väntar du i 30 minuter. Efter att 30 minuter har gått tar du bort tejpen.

Denna procedur upprepar du varje dag tills att du har uppnått det resultat som du vill ha. Förutom att White strips är mycket billigare än en tandblekning hos tandläkaren så är de också behändiga att använda då du enkelt kan stoppa ner de i väskan och använda när du vill.

Tandblekning White Stripes

Jämför priser på White Stripes

Det finns flera olika tillverkare av White Strips, men Crest är förmodligen den absolut vanligaste. Du kan jämföra priser på tandblekning här hos oss och även hitta White Strips.

Crest själva har ca 5 olika produkter med whitening strips i olika prisklasser. Jag har själv använt den billigaste och tyckte den fungerade bra men priset skiljer inte så mycket så välj den produkt som känns bäst.

White Strips är en amerikansk produkt från början och kom först till Sverige efter andra blekmetoder. Den största fördelen med metoden är helt enkelt att du slipper att blekmedel kommer ut munskenan som rinner ner mot svalget.

Enkelt att använda

Tejpen är enkel att sätta på och du sätter den på framsidan av tänderna och viker överflödig tejp bakom tänderna för att de ska sitta bra. Det är klistret i tejpen som gör att tänderna bleks och de löses även upp lite med hjälp av saliven. Detta är bra då det hjälper blekmedlet att komma åt i springan mellan tänderna.

Så det krävs ganska stora gluggar mellan tänderna för att White Strips inte ska vara en bra och billig tandblekningsmetod. Använd White Stripes rätt och du har en bra och enkel metod för att bleka dina tänder.

Lämna ett svar