Välkommen till bastatandblekningen.se

Här hjälper vi dig att hitta det billigaste och bästa tandblekningskittet för dig så du effektivt kan bleka dina tänder hemma själv. Vi jämför de tandblekningsmetoder, som finns på marknaden och hjälper dig att hitta den bästa och billigaste metoden för att få vitare tänder.

Tandblekning har i många år varit något som har krävts att man gjort hos en legitimerad tandläkare. Tack vare att tekniken har gått framåt så behöver du inte längre gå till en tandläkare. Du kan nu själv bleka dina tänder hemma utan att det ska behöva kosta en förmögenhet.

Vita tänder är inte bara snyggt utan ses även som ett friskhetstecken. Ofta utsätts dina tänder för olika färgattacker från olika livsmedel eller drycker du intar dagligen.

Det vanligaste boven för missfärgade tänder i dryckesväg är kaffe, te och rödvin. Medan det livsmedel som påverkar färgen på tänderna mest är soja, blåbär, rödbetor men fram för allt artificiella färgämnen som finns i läsk, godis och många halvfabrikat.

Det hjälper inte att sluta äta eller dricka de saker som du vet missfärgar dina tänder. Har dina tänder en gång blivit missfärgade så kommer de fortsätta att vara det om du inte genomför en tandblekning och efter det bryter din ovan med att förtära saker som missfärgar dina tänder.

Genom att göra en tandblekning hemma så kan du snabbt och lätt komma in på ett nytt och bättre spår och få vitare tänder!