Tandblekning med SimpleSmile

SimpleSmile har hängt med länge i branschen och är en mycket pålitlig producent av tandbleknings-produkter. De erbjuder skonsamma och säkra produkter för tandblekning och du kan få vita tänder hos dem till bråkdelen av priset hos tandläkaren.

SimpleSmiles produkter

En behandling tar endast 15 minuter och är helt fri från biverkningar. Full garanti lämnas alltid. Det går alltså snabbt att få till en tandblekning med SimpleSmile. Riktigt snabbt!

Simplesmile Startkit

Med detta smarta startkit får du ett bländande vitt leende snabbt. En populär och väl beprövad produkt med tusentals nöjda kunder. Innehåller 20 ml tandblekningsgel, bruksanvisning och 3 stycken munskenor. Fraktfritt och med leverans inom 24 timmar.

Beställ startkit här

Tandblekningspenna

Den här tandblekningspennan ger dig snabbt vita tänder. Blekgelen sjunker ordentligt in i tänderna och bleker inifrån och ut. Appliceras direkt på tänderna för snabbare blekning.

Beställ tandblekningspenna här

SimpleSmile Startkit med penna

En storsäljare som innehåller både Simplesmiles klassiska startpaket och deras populära tandblekningspenna. Detta startkit har allt du behöver för att få vitare tänder.

Beställ startkit med penna här

Tandblekning refill

Simplesmiles populära refill som innehåller 10 ml. Perfekt för dig som vill ha vitare tänder helt utan biverkningar. Tar enkelt bort missfärgningar och fläckar och behandlingen tar endast 15-20 minuter per gång.

Beställ refill här

Sammanfattning Simplesmile

Simplesmile har varit verksamma länge på marknaden och erbjuder flera högkvalitativa produkter till ett attraktivt pris. Deras produkter är skonsamma, verkar snabbt och fulla garantier lämnas alltid.

Fördelar 

  • Leverans dagen efter
  • 100% nöjd kund garanti
  • 2:a i vårt test
  • Prisvärd tandblekning

Du kan känna dig trygg eftersom produkterna är utvecklade av tandläkare och du får alltid pengarna tillbaka om du mot förmodan inte skulle bli nöjd.

Leveranserna är ytterst snabba och sker vanligtvis inom ett dygn. SimpleSmile är därför ett enkelt och bra val.