Snabb tandblekning hemma

Tandblekning snabbt hemma

Här på bastatandblekningen.se hjälper vi dig att hitta det billigaste och bästa tandblekningskit för dig så du effektivt kan bleka dina tänder hemma själv.

Tandblekning har i många år varit något som har krävts att man gjort hos en legitimerad tandläkare. Tack vare att tekniken har gått framåt så behöver du inte längre gå till en tandläkare. Du kan nu själv bleka dina tänder hemma utan att det ska behöva kosta en förmögenhet.

Vitare tänder

Vita tänder är inte bara snyggt utan ses även som ett friskhetstecken. Ofta utsätts dina tänder för olika färgattacker från olika livsmedel eller drycker du intar dagligen.

Det vanligaste boven för missfärgade tänder i dryckesväg är kaffe, te och rödvin. Medan det livsmedel som påverkar färgen på tänderna mest är soja, blåbär, rödbetor men fram för allt artificiella färgämnen som finns i läsk, godis och många halvfabrikat.

snabb tandblekning hemma

Ta hand om dina tänder

Det hjälper inte att sluta äta eller dricka de saker som du vet missfärgar dina tänder. Har dina tänder en gång blivit missfärgade så kommer de fortsätta att vara det om du inte genomför en tandblekning och efter det bryter din ovan med att förtära saker som missfärgar dina tänder.

Genom att göra en tandblekning hemma så kan du snabbt och lätt komma in på ett nytt och bättre spår och få vitare tänder!

Tandblekning själv

Att bleka tänderna är ingenting du måste göra hos en tandläkare – utan du kan göra det helt själv – med samma resultat som om du skulle göra det hos en tandläkare, fast mycket billigare!

När du köper ett tandblekningskit så ingår alla de saker som du behöver för att bleka dina tänder. Allt från själva medlet du använder dig av till den tandskena du använder för att fixera blekningsmedlet mot tänderna. Även instruktioner på hur du gör för att bleka dina tänder följer givetvis med.

Tandblekningskit

Tandblekning själv eller tillsammans med någon för att få bästa resultat. Vissa tandblekningsset inne håller så pass mycket blekningsmedel att du och en vän kan bleka båda eras tänder utan problem.

Det enda du behöver utöver det tandlbekningssettet du har är en extra tandskena, detta på grund av hygieniska skäl samt att man i de flesta fall formar tandskenan efter den personen som ska använda den genom att koka den innan. På grund av det blir det svårt att använda tandskenan som andra person. Var bara noga med att följa instruktionerna till punkt och pricka. Gör en snabb tandblekning själv och spara tusenlappar!

Lämna ett svar