Tandblekning med White-light

Goda resultat med White-light

White-light är inte en av de vanligaste metoderna för att bleka tänderna men den är känd för att ge väldigt goda resultat. Man skulle kunna säga att white-light är lite av en blandning mellan att bleka tänderna hemma med en skena och de ljusblekningsmetoder som används på tandvårdskliniker. Jämför tandblekning hemma.

White-light tandblekningsgel

När du bleker tänderna med white-light så applicerar du en specialframtagen tandblekningsgel i en bettskena och sätter sedan en stark lampa mellan läpparna. Lampan är till för att effektivisera gelen samt förstärka och snabba på tandblekningen.

White-light är en väldigt effektiv metod att bleka tänderna på och garanterar ett vitare leende. Med hjälp av white-light blir man snabbt och enkelt av med gulhet, fläckar och missfärgningar.

tandblekning white light

Använd Whte-light

Det rekommenderas att man utför behandlingen i tio minuter om dagen till dess att man uppnår önskat resultat. Därefter kan man successivt minska på tiden.

Resultatet sägs vara mycket bra och ska hålla upp till flera år om man tar hand om tänderna på rätt sätt efter behandlingen.

Det positiva med tandblekning med white-light är att det inte är särskilt dyrt samt att man kan göra det på egen hand i sitt eget hem. Dessutom är white-light en relativt enkel och snabb metod.

Bra pris på White-light

Idag går white-lights att finna till bra priser på ett flertal olika hemsidor på internet. När man beställer hem white-light får man hem ett kit med alla tillbehör, såsom lampa, geltuber och tandskena.

Dessutom medföljer en manual som noggrant beskriver hur man utför behandlingen för att uppnå bästa resultat. Tandblekningsgelen som används vid white-lightmetoden är inte lika stark som den gel som används på tandläkarkliniker vilket gör att man måste utföra behandlingen fler gånger.

Billigt med blekning

Men vill man prova på tandblekning utan att betala för ett dyrt tandläkarbesök är white-light ett mycket bra alternativ eftersom det påminner en del om de tandblekningsmetoder som erbjuds på tandvårdskliniker. Att bleka tänderna hemma med de produkter vi rekommenderar här är tryggt, billigt och säkert!

Lämna ett svar