Tandblekning med White Strips

Fungerar white strips för tandblekning?

White Strips är en väldigt enkel och smidig tandblekningsmetod som fungerar utmärkt både hemma och på resande fot. Blekningsmedlet är fäst på en tejpliknande ruta som man vid behandling fäster på tänderna.

Dessa rutor kan antingen vara tillräckligt stora för att täcka de främre tänderna som syns när man ler eller så är de små och täcker endast en tand. Ingredienserna som används i White Strips är desamma som används i tandblekningsgel. Du köper dessa enkelt hos Beconfident.

White strips är enkla

White Strips är väldigt enkla att använda. Efter att ha borstat tänderna trycker man fast tejpremsan på tänderna och viker sedan in den bakom tänderna. För att uppnå bästa resultat bör man vara noga med att fästa remsan över hela tänderna.

För att blekningsmedlet ska hinna verka bör man ha White Stripsen på tänderna i cirka trettio minuter. Denna procedur upprepar man sedan två gånger om dagen tills man når det resultat man är ute efter.

white strips tandblekning

Allt utom äta och dricka

Under tiden som man har White Stripsen på tänderna kan man göra i princip vad man vill förutom att äta och dricka eftersom tejpremsan då riskerar att falla av. Det positiva med White Strips är att metoden är betydligt mycket billigare än många andra tandblekningsmetoder och dessutom är den mycket smidigare då man kan bleka tänderna hemma eller var man än befinner sig.

Prisvärd metod med White strips

Remsorna är enkla att använda och passar bra om man till exempel inte vill bleka alla tänder utan bara har en eller ett par missfärgade tänder som man vill behandla. En nackdel är att man kan uppleva ilningar i tänderna då blekningsmedlet tränger in i dem. Denna biverkning ska dock endast vara tillfällig och för att göra tänderna mindre känsliga är munskölj ett bra tips.

Att bleka tänderna med White Strips är inte fullt lika hållbart som en del andra metoder och man kan därför behöva upprepa behandlingen efter ett par månader igen.

Lämna ett svar