Beconfident
★★★★★
 • Testvinnare. Apoteksgodkända produkter
 • 500 000 nöjda kunder
 • Fri frakt över 500:-. Snabb leverans.

Köp hos Beconfident »
Dentaworks
★★★★
 • 100% emaljsäker
 • Snabb leverans
 • Ej testad på djur

Köp hos Dentaworks»
Dentway
★★★★
 • Snabb leverans
 • Fri frakt över 400:-
 • Nöjd-kund garanti

Köp hos Dentway »

Priser på tandblekning

Alla vill vi självfallet ha ett vitt och vackert leende och idag finns alla möjligheter till det utan att det kostar några stora summor eller tar lång tid. Så unna dig ett vacker vitt leende och möt omvärlden med nytt självförtroende. Vi vill självfallet ha så billig tandblekning som det går. Här ser du hur du kan få bra och billig tandblekning till ett lågt pris.

Tandblekning som fungerar

Många av oss har missfärgningar på tänderna som de önskar att bli av med. Över tid missfärgas tänderna av mat, kaffe, te, vin, läsk och tobak, vilket är svårt att undvika. Våra tänders vithet minskar också i takt med att vi blir äldre. Men med hjälp av tandblekning kan du enkelt få tillbaka ditt bländvita leende eller få vitare tänder än du någonsin har haft tidigare.

Hur fungerar Tandblekning?

Tandblekning är idag mycket enkelt. Du behöver inte längre gå till tandläkaren för att bleka tänderna utan kan fixa blekningen hemma i lugn och ro. Det är heller inte dyrt. Allt du behöver är två tandskenor, en för den övre tandraden och en för den undre. Skenorna måste passa dina tänder exakt. De värms i varmt vatten och placeras sedan ut för att göra ett precist avtryck av dina tänder.

Tandblekning pris

Snabb tandblekning

Tandskenorna ska sedan sitta i munnen 30-60 minuter vardera och behandlingen ska upprepas två gånger per dag. Resultatet kommer snabbt och efter 10-30 timmars behandling (lite beroende på hur pass missfärgade tänderna är) så är det klart. Enkelt, smärtfritt och snabbt.

Det verksamma ämnet i dagens tandblekningsgel är natriumbikarbonat eller perborater, vilka tillsammans med hjälpämnen frigör syre varvid emalj och dentin bleks. Det hela är alltså en mycket enkel process.

Tandblekning är billigt

Priset ligger på några hundralappar och du får då allt du behöver. Priset på tandblekning sjunker stadigt då alltfler aktörer säljer sådana behandlingspaket på nätet.

Tandblekning pris

Det gynnar dig som kund som får allt lättare att hitta tandbleknings-produkter till ett riktigt bra pris. Att bara betala några hundra kronor för att slippa missfärgningar och fläckar är en riktigt bra investering. Att du dessutom får ett helt nytt vitt leende på köpet är förstås en härlig bonus.

Hur länge varar effekten av tandblekning?

Det korta svaret är: Väldigt länge. Faktum är att dina tänder alltid kommer att vara vitare än innan du utförde tandblekningen. Men för att dina tänder ska behålla sin strålande vithet krävs att du upprepar behandlingen med ett periodiskt intervall av 6-12 månader. Du får då ett optimalt resultat

Är det säkert att bleka tänderna hemma?

Numera är det mycket säkert. Nya EU-regler stadgar att blekningsmedel inte får innehålla mer peroxider än 0,1 procent dagligvaruhandeln. För dig som konsument innebär det att du slipper få ilningar och andra biverkningar i tänderna. Du kan känna dig säker på att inte få i dig några onyttiga ämnen när du utför en tandblekning och du kommer heller inte att känna något obehag.

Ett vitt leende betyder mycket

Tidigare var det svårt att göra någonting åt det om besvärades av missfärgade tänder eller hade gulaktiga tänder från födelsen. Det enda alternativet var egentligen att gå till tandläkaren och betala tusentals kronor för att få tänderna blekta.

Blekning av dina tänder

Missfärgningar på tänder är ett vanligt problem och förekommer för det flesta någon gång under livets gång, till följd av konsumtion av drycker som kaffe, te, vin, olika livsmedelsprodukter samt rökning och snusning.

Pris på tandblekning

Ålder är också en faktor som spelar in då det kommer till miss-färgningar av tänderna, vilket givetvis är logiskt. Metoderna för att bleka tänderna är många i dagens läge och priserna varierar mycket beroende på både tandblekningsmetoderna, tillverkaren för tandblekningsprodukterna samt tillvägagångssätten för att bleka tänderna.

Bleka tänderna hemma

Det har blivit allt vanligare att man väljer att bleka tänderna hemma eftersom utbudet av tandblekningsprodukter för hemmabruk har blivit allt bättre och bredare de senaste åren. Att bleka tänderna hemma är också ett mycket billigare alternativ till att bleka tänderna hos en tandläkare.

Det kan dock vara värt att betala priset för att gå till tandläkare om man vill ha ett mer långvarigt resultat som också kan kännas som ett bekvämare och tryggare tillvägagångssätt, då man bestämt sig för att bleka tänderna.

Prisskillnader

Vad är då skillnaden med att bleka tänderna hemma istället för hos tandläkaren och vad är prisskillnaden? Vad bör man tänka på innan man bleker tänderna och finns det några biverkningar man bör känna till?

Hur väljer man tillvägagångssätt och vilket tandblekningsprodukt är det bästa för hemmabruk? Frågor som hur länge en tandblekning håller i sig är också vanliga samt om det är möjligt att bleka tänderna under graviditet.

Svar om tandblekning

Här på denna sida får du svar på alla dina frågor angående att bleka tänderna såväl hemma som hos tandläkaren. Här får du även hjälp med att hitta svar på frågor om biverkningar, priser, tandbleknings-produkter, tillverkaren av dessa som gör att själva processen för dig blir så enkel som möjligt för dig, då du valt att bleka tänderna.

Beconfident
★★★★★
 • Testvinnare. Apoteksgodkända produkter
 • 500 000 nöjda kunder
 • Fri frakt över 500:-. Snabb leverans.

Köp hos Beconfident »
Dentaworks
★★★★
 • 100% emaljsäker
 • Snabb leverans
 • Ej testad på djur

Köp hos Dentaworks»
Dentway
★★★★
 • Snabb leverans
 • Fri frakt över 400:-
 • Nöjd-kund garanti

Köp hos Dentway »

Som tur är har utvecklingen gått starkt framåt. Idag kan vem som helst bleka tänderna hemma till en låg kostnad. Och handen på hjärtat: Vi vill alla ha så vita tänder som möjligt. Varför avstå från den möjligheten när du med tandblekning billigt, skonsamt och säkert kan få ett trevligt vitt leende som underlättar ditt sociala liv och gör dig gladare? Vi hoppas att du får mycket glädje av din tandblekning. Lycka till på resan mot vitare tänder!