Tandblekningsföretag

Företag som säljer tandblekning

Beconfident
★★★★★
 • Testvinnare. Apoteksgodkända produkter
 • 500 000 nöjda kunder
 • Fri frakt över 500:-. Snabb leverans.

Köp hos Beconfident »
Dentaworks
★★★★
 • 100% emaljsäker
 • Snabb leverans
 • Ej testad på djur

Köp hos Dentaworks»
Dentway
★★★★
 • Snabb leverans
 • Fri frakt över 400:-
 • Nöjd-kund garanti

Köp hos Dentway »

Det finns en uppsjö med firmor när det kommer till tandblekning hemma. Vi har testat de olika företagen som finns och listar här på hemsidan de bästa. Det är inte mycket som skiljer de olika företagen åt, det mesta har med annonsering att göra. En del företag representeras av kändisar vilket kan få försäljningen att öka även om just det företaget inte har den produkten som ger bäst resultat.

Lista på företag

BeconfiDent

Ett bra val. Ett av de mest använda tandblekningsmedlen under år 2013. Det kan säkert bero mycket på att de fick högsta betyg av Veckorevyns tester under år 2012. BeconfiDent levererar fraktfritt hem till dig inom 24 timmar och är du inte nöjd får du hela summan tillbaka.

Firman håller inte enbart på med försäljning av tandblekningsmedel, de är också försäljare av dentalutrustning vilket ger en ytterligare trygghet vid köpet och ett intryck av att det är ett seriöst och välkänt företag.

Läs mer om BeconfiDent här

DentaWorks

Ett annat företag som nämns är DentaWorks som också har väldigt nöjda kunder. De erbjuder både tandblekningskit med skena och gel och tandblekningspennor.

En fraktavgift på 29 kronor tillkommer, men deras tandblekningspaket är prisvärda och leveranstiden är 1 – 4 arbetsdagar. Om du beställer för över 600 kronor blir det dessutom gratis frakt. Beställningarna skickas alltid som expressförsändelse för att nå dig så snabbt som möjligt.

Läs mer om DentaWorks här

tandblekningsforetag

SimpleSmile

Precis som BeconfiDent är även SimpleSmile fraktfritt. De erbjuder ett mycket prisvärt startpaket för runt 350 kronor och även de erbjuder sina kunder Nöjd Kund-garanti.

Deras leveranser är supersnabba, beställer du innan 15:00 har du ditt paket vardagen efter din beställning. Om du vid senare tillfälle behöver bleka dina tänder igen och har din skena kvar sedan föregående blekning, så erbjuder SimpleSmile dig väldigt prisvärda refillpaket med blekningsgel.

Läs mer om SimpleSmile här

EaseWhite

Ett annat företag som syns lite här och var på internet är EaseWhite. Detta företag säljer inte bara sina produkter till privatpersoner utan har också auktoriserade kliniker och tandläkare.

De har konkurrenskraftiga priser och en leveranstid på 1 – 3 dagar med 19 kronor i frakt. Beställer du hemleverans till ett annat land än Sverige kan det ta upp till 6 dagar innan du får din beställning. Går du in och gillar deras Facebooksida så får du gratis frakt (inom Sverige) på din första beställning.

Företaget erbjuder dig två olika typer av startkit. Bägge innehåller låga halter av karbamidperoxid. EaseWhite Regular är det vanliga och lite billigare alternativet medan EaseWhite Instant lovar snabbare resultat. Alla paket innehåller cirka 30 behandlingar. Du kan också köpa till plus-paket som innehåller en extra tub med tandblekningsgel.

Läs mer om Easewhite här

DentWay

DentWay är ett annat välkänt företag. Den aktiva ingrediensen i den gel som de marknadsför är karbamidperoxid. Detta ämne bryter med hjälp av syre ned de missfärgningar som finns.

Denna typ av tandblekning är mycket skonsam och effektiv. Även DentWay erbjuder sina kunder Nöjd Kund-garanti. Enligt denna garanti lovar företaget att dina tänder kommer att blekas 3 – 8 nyanser vid slutet av utförd behandling.

De erbjuder dig ett startkit med skena och gel som räcker till upp till 36 behandlingar. Förutom skena och gel har de ett stort sortiment av andra tandblekningsmetoder. De erbjuder bland annat tandkräm för tandblekning, white strips och tandblekningspenna.

Läs mer om DentWay här

Beconfident
★★★★★
 • Testvinnare. Apoteksgodkända produkter
 • 500 000 nöjda kunder
 • Fri frakt över 500:-. Snabb leverans.

Köp hos Beconfident »
Dentaworks
★★★★
 • 100% emaljsäker
 • Snabb leverans
 • Ej testad på djur

Köp hos Dentaworks»
Dentway
★★★★
 • Snabb leverans
 • Fri frakt över 400:-
 • Nöjd-kund garanti

Köp hos Dentway »

Dentasy

Dentasy är det företag som fått bäst resultat av oss på Bastatandblekningen.se. Bäst resultat, bra pris, fraktfritt och nöjd kund-garanti är några av anledningarna. Vi har en mycket positiv upplevelse från början till slut när vi beställde tandblekning från Dentasy.

Lämna ett svar