Test Tandblekningspennor

Tandblekningspennor – Ett test

För dig som inte vill betala stora pengar och bleka tänderna hos tandläkaren finns det i dag flertalet alternativ. Du kan använda blekskenor, white-stripes eller en så kallad tandblekningspenna. Dessa pennor ger mycket bra resultat och du kan köpa de billigt här på nätet.

Snabb blekning med penna

Med en tandblekningspenna bleker du tänderna snabbt och bekvämt. Den gör gula tänder vita och tar bort både missfärgningar och fläckar. Du får vita fina tänder hemma med hjälp av din nya penna.

När du har beställt hem din tandblekningspenna bör du först lästa igenom instruktionerna som finns i den medföljande bruks-anvisningen. Sedan är det bara att dra igång. Pennan består av blekningsgel som du trycker ut på en pensel.

Test tandblekningspenna

Pensla tunt lager gel

Se till att pensla på ett tunt lager gel för att få en så lyckad tandblekning som möjligt. När gelen har torkat är din första behandling klar och du bör redan se resultat!

För att få så vita tänder som möjligt bör du applicera blekmedlet på tänderna två gånger om dagen. Det tar bara några minuter att pensla på gelen – och dessutom torkar den ännu snabbare. De flesta tandblekningspennor är laddade med cirka 30-50 behandlingar.

Enkel att ta med pennan

Ett extra plus med tandblekningspennan är att den går att ta med sig i princip överallt. Den är perfekt att använda strax innan alla möjliga situationer – från arbetsintervjun till första dejten. Ett vitt leende smittar av sig och man känner sig absolut mera attraktiv och får större självförtroende med ett vitare leende.

Med andra ord lär du inte bli besviken om du väljer att spendera pengar på denna fantastiska produkt.

Lämna ett svar