Vitare tänder på en vecka

Skulle du vilja få vitare tänder på endast en vecka?

Om man gör ett ansiktslyft eller en bröstförstoring får man vänta ett bra tag på att få se det slutliga resultatet. Det handlar nämligen om ingrepp som tar tid att läka. Andra skönhetsingrepp eller -behandlingar ger omedelbara resultat. Tandblekning är en sådan behandling. Det ska väl också sägas att en tandblekning är en betydligt mindre omfattande behandling och att den är betydligt mindre komplicerad än en bröstförstoring.

Tandläkare eller hemma

Det finns två sätt att få vitare tänder. Man kan antingen gå till tandläkaren eller en skönhetsklinik, eller beställa hem ett paket för tandblekning hemma och göra blekningen på egen hand.

Om man väljer att göra behandlingen hos en professionell aktör får man vitare tänder på bara någon timme. Samtidigt får man vara beredd på att lägga ut åtminstone ett par tusenlappar för behandlingen. Vill man komma billigare undan, samtidigt som man har tålamodet att vänta upp mot en vecka för att få vitare tänder, är tandblekning hemma det naturliga alternativet.

vitare tander en vecka

Tandblekningskit

Ett tandblekningskit för hemmabruk kostar mellan 300-500 kronor och kan enkelt beställas på nätet. Det finns ett ganska stort antal tillverkare och distributörer av tandblekningskit och det är sällan helt klart vilket som är bäst. Det man kan tänka på är att köpa ett kit som har fått goda lovord av andra användare.

Med ett tandblekningskit för hemmabruk får man hem blekskenor, blekgel, instruktioner och en nyanskarta. Fler saker än så behöver man inte för att få vitare tänder på en vecka. Du kan alltså få ett snyggare vitare leende snabbt och enkelt hemma.

Lämna ett svar